Handelsbetingelser

Bestilling

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, vi modtager dem. Tante Anna har gratis levering, ved varekøb på minimum 800,-kr.

I vores webbutik tager vi kun imod bestillinger fra Danmark.
Andre bestillinger modtages ved at kontakte os på telefon eller mail.
Har du afgivet din ordre pr. telefon opkræves der et gebyr på Kr. 75,-


Betaling via bankoverførsel

Overførselsgebyr betales af kunden.

Mulighed for betalingskort kommer senere, hvor det vil være muligt at anvende Dankort.


Leveringstid

Afsendelse fra Tante Anna inden for 1-4 hverdage

Fra vi modtager din bestilling går der 1-4 hverdage før, vi videregiver ordren til GLS. Leveringen fra de modtager bestillingen og den leveres hos dig er 2 dage. Derfor er den gennemsnitlige leveringstid 3-6 hverdage.
Bemærk at disse leveringstider kun gælder for varer i web butikken, ikke bestillingsvarer du har bestilt pr. telefon eller mail.


Levering sker med GLS (Pakke shop)

Når du får din pakke leveret gennem GLS Pakkeshop sendes den til et leveringssted i nærheden af, hvor du bor. Du kan søge på forskellige adresser, for at finde ud af hvor det passer bedst.
Indtast dit mobilnr/mailadresse ved bestilling, og du modtager en sms/mail fra GLS når din pakke ligger klar til afhentning.
Vores varer er forsikrede under forsendelsen. Du bedes kontrollere varen ved modtagelsen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal du melde det straks. Har du åbnet pakken og opdaget en skade, bedes du returnere den til os.


Returnering af varer

Fortryder du dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder for alt i vores webshop. Med følgende undtagelser:
Special fremstillede varer, som kun kan bestilles pr. telefon eller mail.
Varer som anses som være brugt, eller er ildelugtende af tobak eller andet, refunderes ikke.
BEMÆRK; Tante Anna tager ikke imod retur varer, som er sendt “uden omdeling” eller pr efterkrav.
Husk at returnere varerne i forsvarlig emballage, og få en kvittering for pakken, så den kan spores senere. Pakkens returnering er dit ansvar. Du betaler selv retur porto/gebyr.


Tante Anna tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl og udsolgte varer